Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012
Nu kommer receptet på den urgoda maten jag gjorde i Fredags.
Receptet hittade jag på www.kokaihop.se (jag ändrade lite lite i receptet bara)
4 st kycklingfileèr
1 paket bacon
2.5 dl mellangrädde
1 liten burk lätt creme fraiche
1 hönsbuljong
1 stor vitlöksklyfta
1 näve persilja
1 msk senap
2 msk soja
Västerbottenost efter smak (jag tog bara lite lite men hade lika gärna kunnat hoppa över det.)
Sätt ugnen på 225 grader
Skär baconet i småbitar och stek knaprigt.
Stek kycklingfileèrna på hög värme så de får lite färg bara, sen ner med dom i en ugnsform.
(jag kryddade kycklingen med lite grillkrydda)
Häll baconet över kycklingen, och sen persiljan ovanpå det.
Blanda grädde, creme fraiche, buljong, senap, soja, och vitlök i en kastrull.
Krydda med lite salt och peppar om du tycker att det behövs.
Häll såsen över kycklingen, baconet och persiljan. Toppa med den rivna osten.
Låt stå i ugnen ca 25 minuter, eller tills kycklingen är klar.
Servera med ris och en god sallad!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 | |||||
|