Direktlänk till inlägg 31 augusti 2012
Köttfärsbiffar med sallad, brunsås och knaperstekt bacon!
500 g köttfärs
1/2 dl lättmjölk
Salt och peppar
Grillkrydda
1 paket bacon
Blanda köttfärsen med mjölken och salt och peppar. Forma till biffar och krydda med grillkrydda.
Stek i en panna.
Strimla bacon och stek tills de är knapriga.
Brunsås:
Lite smör
2 msk vetemjöl
Lättmjölk
Soja, salt och peppar
När biffarna är klara så gör du såsen i samma panna.
Ha i lite smör och vispa ner mjölet. Häll i mjölk tills du har en fin konsistens.
Krydda med soja, salt och peppar.
Servera allt med en god sallad!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 | |||||
|