Direktlänk till inlägg 2 september 2012
Sweet Chili Kyckling.
4 pers.
4 st Kycklingfileèr
1 ½ paket bacon
4 dl grädde
2 dl Creme fraiche
1 chicken fond du chef
1 vitlök
0,5 dl sweet chilisås
ca 1 dl riven ost
Salt och peppar
Skär kycklingen i mindre bitar och stek i en panna. Krydda med salt och peppar.
Skär baconet i bitar och stek knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper.
Vispa ihop grädde, creme fraiche, sweet chilisås, vitlök och fond i en kastrull.
Värm upp på spisen så fonden löser sig. Krydda med salt och peppar efter smak.
Lägg kyckling och bacon i en ugnsform. Häll över såsen och riv till sist lite ost över.
In i ugnen en kvart på 225 grader.
Servera med en god sallad! (övriga familjen åt klyftpotatis till också)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|