Direktlänk till inlägg 8 december 2012
Det här receptet hittade jag på en annan blogg (www.frusofie.se)
Jättelätt att göra och supergott!
Ingredienser:
350 g choklad (jag tog 200 g mörk och 150 g ljus blockchoklad)
1 burk kondenserad mjölk (400g)
30 g smör
150 g skalade pistagenötter
1 krm salt
Hacka chokladen och lägg den i en kastrull tillsammans med kondenserad mjölk, smör och salt.
Rör om tills allt smält samman.
Lägg nötterna i en påse och krossa grovt med hjälp av en kavel.
Tillsätt nötterna i chokladsmeten. Rör om och häll sedan ner smeten i en form och släta till ytan.
Låt svalna och ställ in i kylen tills den stelnat.
Skär i rektangulära bitar.
Förvaras i frysen, behöver bara tinas en kort stund.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 | 23 |
|||
24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
|||
31 | |||||||||
|