Direktlänk till inlägg 11 september 2012
1 grillad kyckling
1 stor burk crème fraîche
1 burk tacosås
1 påse tacokrydda
Tillbehör: Sallad, nachochips och gräddfil.
Rensa kycklingen och lägg köttet i småbitar i en ugnsform.
Ta fram en skål och blanda crème fraîche, tacokrydda och sås.
Häll sedan ner i ugnsformen och blanda med kycklingen.
Sätt in formen i ugnen på 220 grader i cirka 15-20 min.
Servera tillsammans med en god sallad, en klick gräddfil och nachochips.
Supergott!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|