Direktlänk till inlägg 15 september 2012
Idag testade jag att göra Kesoplättar, och det var supergott!
Kommer jag absolut att göra igen, perfekt som lunch.
2 port.
2 ägg
250 g keso (1 liten burk)
1 msk fiberhusk
1 nypa salt
Lägg alla ingredienser i en bunke. Mixa allt med stavmixer.
Låt stå någon minut, och stek sen till små plättar på ganska så låg värme.
I de flesta recept jag sett på detta så har man kesella/Turkisk yoghurt & bär till, men eftersom jag varken gillar kesella eller Turkisk yoghurt så struntade jag i det.
Jag stekte lite bacon, och hackade rödlök som jag hade på.
En liten liten klick lätt cremefraiche hade jag vid sidan också. (jag hade kunnat lägga klicken lite snyggt på plättarna men i och med att jag inte visste om jag gillade det så vågade jag inte det)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|