Direktlänk till inlägg 15 september 2012
Supergott, enkelt och går fort att tillaga! Rekommenderas varmt.
Herrgårdskyckling!
4 pers.
4 kycklingfileèr
5 dl mellangrädde
3 msk hackad persilja
1,5 tsk senap
1 frp mozzarella (en sån där boll)
75 gram rökt skinka
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
Skär kycklingen i lagom stora bitar och stek i en panna. Krydda med grillkrydda och svartpeppar.
Lägg över kycklingen i en ugnsform.
Skiva mozzarellan och lägg på kycklingen.
Blanda grädde, persilja, senap, strimlad skinka och pressad vitlök i en bunke.
Krydda med salt och peppar.
Häll blandningen över kycklingen och grädda i ugnen på 225 grader, cirka 20 min.
Servera tillsammans med ris och en god sallad!
Jag kom på att jag glömde ta kort på det, så det fick bli på resterna som hamnade i matlådan :-)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|