Direktlänk till inlägg 26 september 2012
Hallondessert!
ca 4 port
Frön från 1 vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker
400 g frysta hallon
500 g Kesella
Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
Mixa frysta bär tillsammans med kesella och vaniljfrön/vaniljsocker.
Fördela i glas, garnera med kryddgrönt och servera direkt.
Jag tog vaniljstång och hade i men tyckte inte alls att det gav någon smak, så nästa gång kommer jag testa med vaniljsocker istället. Och även ha i lite vanligt socker.
Tycker man om när det är syrligt så är denna kanongod. Men det var lite i suraste laget för mig så nästa gång blir det lite strösocker i också.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|