Direktlänk till inlägg 26 september 2012
Pajdeg:
100 g smör
100 g Keso naturell
2,5 dl dinkelmjöl
Fyllning:
200 g rökt lax
Finhackad Dill
2 ägg
2 dl matlagningsgrädde
1,5 dl riven mager ost
Svartpeppar
Nyp ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en pajform. Låt vila ca en timme i kylen. (jag lät den vila 30 min)
Sätt ugnen på 200 grader, och förgrädda sen pajskalet i 15 min. (i mitten)
Låt svalna något.
Skär laxen i mindre bitar och lägg i pajskalet. Hacka/klipp dillen fint och lägg över.
Vispa ihop ägg, matlagningsgrädde och ost, krydda med lite peppar. Häll sen detta i pajformen.
Grädda i mitten av ugnen, 25 minuter.
Servera tillsammans med en god sallad!
Fick inte till dom bästa bilderna direkt, men det får duga. Gott var det i alla fall :-)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|