Direktlänk till inlägg 26 september 2012
Jag tycker att det är svårt med vad man ska äta till lunch när man inte får över rester från gårdagens middag. Dessutom ska det vara både enkelt, gott och nyttigt. Det måste gå fort att tillaga för annars slutar det med att jag äter mackor och det ska jag inte!
Men, så idag hittade jag det här receptet, och det var både enkelt och gott!
Svampomelett.
1 pers.
2 ägg
2 mellanstora eller 3 små färska champinjoner
1 tsk smör
salt och peppar
Grönsaker och 2 skivor kalkon
Skiva champinjonerna tunt och stek i lite smör i en panna. Krydda med lite salt.
Vispa upp två ägg i en bunke, och häll sen ner smeten i en varm panna med en liten klick smör i.
När äggsmeten stelnat, häll över svampen på ena halvan och krydda med salt och svartpeppar. Vik över den andra halvan.
Lägg upp på tallrik, och servera tillsammans med grönsaker och 2 skivor kalkon.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 | 16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|