Direktlänk till inlägg 25 oktober 2012
Perfekt och god vardagsmat!
Kasslergratäng!
4 port
500-600g kassler
1 frp krossade tomater
2,5 dl mellangrädde
1 mozarellaboll
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva kasslern i skivor, knappt 1 cm tjocka.
Lägg omlott i en ugnsform.
Blanda krossade tomater och grädde i en skål. Tillsätt pressad vitlök. Salta och peppra efter smak.
Häll sedan såsen över kasslern.
Skiva mozarellan och lägg ovanpå kasslern.
Grädda i ugnen ca 20-25 minuter.
Servera tillsammans med ris och en god sallad!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 | |||||||
|