Direktlänk till inlägg 14 januari 2013
Idag testade jag ett nytt recept här hemma. Jag hittade det i en lchf tidning men jag ändrade en del i det.
4 st kycklingfiléer
1 dl dinkelmjöl
2 ägg
1 dl fint riven västerbottenost
Salt och peppar
Häll upp dinkelmjöl i en djup tallrik.
Vispa upp ägg och riven ost i en annan.
Skär kycklingfiléerna i tunna skivor på längden.
Doppa dom sedan först i mjölet, och sedan i tallriken med uppvispat ägg/ost.
Stek kycklingen ca 5 min på varje sida, tills den är genomstekt och fått en härlig färg.
Jag tog kort på bilden som hörde till receptet, eftersom jag glömde ta något när vi åt.
Som man kan se där så skulle man servera detta tillsammans med gräddstuvad broccoli men vi gillar inte det så vi hade en smarrig sallad till, och även en klick tsatsiki. (Jag gjorde potatismos också som Neo åt till)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 | 9 |
10 |
11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 | 30 |
31 |
||||||
|