Direktlänk till inlägg 11 november 2012
Sätt ugnen på 225° och ta fram en ugnsform (20x30 cm).
Skär ca 600 g kassler i 1 cm tjocka skivor.
Lägg skivorna i formen.
Blanda 1 burk passerade tomater med 2.5 dl matgrädde, ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar i en bunke.
Häll över kasslern.
Skär 125 g mozzarella i skivor och fördela över kasslern.
Gratinera kasslern i mitten av ugnen i 20- 25 min.
Servera tillsammans med ris och sallad!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|