Direktlänk till inlägg 25 november 2012
Hittade det här receptet på www.jennysmatblogg.se
Jag har ändrat lite i det bara. Supergott verkligen, så detta kommer vi göra snart igen!
Det här behöver du :
2 ½ dl mellangrädde
2 1/2 dl lätt creme fraiche
1 1/2 msk koncentrerad hummerfond
2 msk röd valfri pesto (jag tog icas egna, med vitlök, soltorkade tomater och chili)
Smaka av med salt och peppar
Till gratinering : 1 – 2 dl riven ost
Gör så här :
Ställ ugnen på 200 grader. Lägg de upptinade laxbitarna i en ugnssäkerform.
Värm upp en kastrull med grädde, fond , creme fraiche och pesto. Smaka av med salt och peppar.
Låt sjuda upp i ett par minuter och lägg över laxen . Lägg över den rivna osten och gratinera i 25- 30 minuter, eller tills laxen är färdig.
Vi hade ris och sallad till sen. Supergott!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|